06 40 491 270

karen@kwaliteitstuin.nl

Engelse tuin Waspik
februari 28, 2018
Golfclub Hoog-Keppel
februari 28, 2018

Een tuin vol leven Steenderen

Een tuin vol leven Steenderen

Strakke lijnen met een weelderige invulling

In deze voor- en achtertuin kwam zoveel meer leven met de komst van diverse vogels, vlinders, bijen en andere dieren door de keuze van de beplanting. De bestaande veranda met grote vijver werd omzoomd met bloeiende borders. Op diverse plekken zijn er heerlijk zitjes om elk seizoen en op elk moment  te genieten buiten in de zon of in de schaduw. Het ontwerp bestaat uit strakke lijnen, maar met een weelderige invulling van vaste planten en grassen. Zo ontstaat een natuurlijk en kleurrijk geheel.

In deze tuinen spelen de verschillende bladvormen en tinten ook een belangrijke rol in het geheel. Niet alleen de bloemen zijn belangrijk van ene plant namelijk en waar ook op gelet wordt is dat er ook in het winterseizoen nog genoeg te beleven valt in d e tuin. De beweging van de grassen en de wintersilhouetten in combinatie met groenblijvende planten zorgen ook dan voor een mooie tuin pasend bij het seizoen.

De paden werden niet allemaal bestraat, maar hiervoor werd Achterhoeks Padvast gebruikt een 100% natuurlijke halfverharding.

    Wil je de laatste tuintips ontvangen?