06 40 491 270

karen@kwaliteitstuin.nl

Binnen & Buiten, samen één!

Samenwerking Inspiring Concepts en Kwaliteitstuin

Een interieurontwerper en een tuinontwerper werken allebei aan hetzelfde: een plek creëren om te verblijven, te genieten en op te laden. Daarom heb ik met interieurontwerper Kitty van Balveren van Inspiring Concepts het concept ‘Binnen & Buiten, samen één’ ontwikkeld. Binnen dit concept werken we nauw samen en laten we jou zien hoe je jouw huis en tuin zo met elkaar verbindt dat binnen en buiten samen één wordt.

Binnen & Buiten elkaars verlengstuk
De tuin en de woonkamer groeien steeds meer naar elkaar toe. Grenzen vervagen, binnen en buiten vormen steeds meer één geheel. Maar hoe zorg je ervoor dat de tuin en de woonkamer elkaars verlengstuk worden? Door voor de juiste zichtlijnen te kiezen, verbind je jouw huis en tuin. De tuin lijkt daardoor niet alleen dieper maar ook je leefruimte wordt vergroot. We helpen je om van jouw huis en tuin een droomplek te maken. Alles voor meer woongenot want zodra de deuren open gaan, kan het grote genieten beginnen!

Meer weten?
In een brainstormsessie van 2 uur geven wij jou tips en inspiratie om van Binnen & Buiten samen één te maken. Wil je meer weten? Neem contact met me op of plan direct een afspraak .

    Wil je de laatste tuintips ontvangen?