06 40 491 270

karen@kwaliteitstuin.nl

Vijvertuin Veendam
februari 28, 2018
Stadstuin Dieren
februari 28, 2018

Stadstuin Doesburg

Stadstuin Doesburg

Rust en groen in deze Hanzestad

In dit kleine tuintje heb je zicht op de kerktoren.

In het voorjaar is het genieten in het zonnetje onder de pergola en zomers geeft de groenblijvende clematis en druif verkoeling. De oude muur is intact gebleven en geeft deze tuin de passende sfeer. Me een waterbak voor de vogels en natuurlijk de stokroos die zeker thuishoort in deze stadstuin.

Ik geniet elke dag weer van mijn nieuwe tuin.

“Al een paar jaar liep ik rond met het idee dat mijn kleine stadstuintje, -plaatsje nodig eens onder handen moest worden genomen. Alles groeide maar in het rond, ook omdat ik het zo moeilijk vind om planten te verwijderen cq doormidden te hakken. Zelf kwam ik er niet uit wat ik nu precies wilde. Laat staan hoe dat zou moeten. Gelukkig de dag dat ik weet kreeg van de mogelijkheden die Karen biedt qua ontwerp en de realisatie ervan!

Nu ben ik een jaar verder en geniet ik elke dag weer van mijn nieuwe tuin. Het leuke is bovendien dat Karen met haar beplantingsontwerp allerlei nieuwe planten inbracht, waarvan ik zelf niet eens op de gedachte zou zijn gekomen. Het is nu een evenwichtige samenstelling van groen en kleur en dat in alle jaargetijden.

Verder is mijn kennis over stekken, delen, muizen, etc. enorm toegenomen.

En tenslotte, maar zeker niet onbelangrijk: Karen is naast deskundig ook gewoon een heel leuk mens!”

Liesbeth Bok 

    Wil je de laatste tuintips ontvangen?