06 40 491 270

karen@kwaliteitstuin.nl

Stadstuin Doesburg
februari 28, 2018
Liefhebberstuin Laag-Keppel
februari 28, 2018

Stadstuin Dieren

Stadstuin Dieren

Sfeervolle buitenkamer

Deze achtertuin is een sfeervolle buitenkamer geworden, een verlengstuk van het huis. Het grote terras is omringd met onderhoudsarme borders met hierin een kleine boom, Acer Griseum, met een prachtige schilferige bast en de bladeren verkleuren rood-bruin in de herfst. De pergola geeft hoogte en diepte in de tuin en is tevens handig voor het plaatsen van een schaduwdoek in de zomer.
De grijze bestrating is doorbroken door banen van rode klinkers dwarsover te leggen om de tuin ook breder te laten lijken. Een tuin om vooral in te genieten en weinig te werken.

Tijd voor een renovatie!

“Na een periode van zo’n 20 jaar lag onze achtertuin er verwilderd en gedateerd bij. Deze bestond o.a. uit (rotte) bielsen, een plataan, veel 30 x 30 betontegels en een vijvertje. Daarnaast scheen de zon voornamelijk op de planten en waren we zelf gedoemd om in de schaduw te gaan zitten. Dus tijd voor renovatie!

Omdat wij nul verstand hadden van planten en bloemen leek het ons raadzaam om hiervoor professionele hulp te zoeken.

Via vrienden zijn we in contact gekomen met Karen en een afspraak was snel gemaakt. Onze wens was een onderhoudsvriendelijke en toch sfeervolle en spannende tuin. Met haar vakkennis en creativiteit heeft Karen daarvoor een ontwerp op papier gezet welke ons direct aansprak.

Inmiddels is het tuinproject volledig gerealiseerd, de sfeer voelt goed en huis en tuin zijn een eenheid geworden.

Aangestoken door het enthousiasme van Karen beginnen de toppen van onze vingers zelfs al wat groen te kleuren!

Karen, onze hartelijke dank voor jouw bijdrage aan meer woonplezier!!!”

Beppie & Sietze Zweers

    Wil je de laatste tuintips ontvangen?