06 40 491 270

karen@kwaliteitstuin.nl

Thee is…

zien, ruiken, proeven, voelen en nog veel meer.

Heb je de thee al geproefd?

Deze thee komt bijna letterlijk uit mijn achtertuin. Het is Achterhoekse biologische thee van Marieke uit Bekveld, Hengelo (Gld). In haar eigen landelijk gelegen tuin zaait en oogst zij deze bloementhee. Deze tuin biedt ook volop ruimte voor diverse diersoorten, waaronder allerlei insecten. Dat past bij mij als tuinontwerper.

Wat ook bij mij past, is het onderwerp maatschappelijk verantwoord ondernemen. Als Soroptimist combineer ik mijn werk graag met het creëren van een rechtvaardige en gelijkwaardige samenleving voor vrouwen en kinderen ver weg en dichtbij. Dat doe ik door lid te zijn van de Soroptimistenclub Doetinchem-IJsseloever.

 

Eén van onze goede doelen is het Mariposa project in Peru. Door deze thee bij Marieke te kopen, ondersteun ik dit project, want zij schenkt de opbrengst aan dit goede doel. Meer over dit project lees je hier.
Marieke verkoopt in haar ‘winkeltje’ langs de weg nog meer lekkers zoals honing van eigen bijen, diverse heerlijke jamsoorten van vruchten uit eigen tuin, chutney’s en nog meer. Zoek je een leuk kadopakket met deze producten, dan kun je haar ook hiervoor vragen. Het ‘winkeltje’ is te vinden aan de Kremersdijk Hengelo Gld, vlakbij huisnr 1, van mei tot en met oktober.
Ik drink graag thee en helemaal als ik weet dat dit heerlijke warme kopje thee ten goede komt aan een betere wereld.

Hartelijke groet,
Karen Bertram

handtekening

De foto’s hieronder zijn gemaakt tijdens mijn reis door Vietnam in de zomer van 2022. Ook daar heb ik bijzondere en dierbare theemomenten mogen delen.

    Wil je de laatste tuintips ontvangen?