Referenties

Kwaliteitstuin, wat zegt de klant hierover …?

 

Wij hebben Karen leren kennen via Business Open als een enthousiast, heel prettig en gemakkelijk toegankelijk persoon. 

Karen heeft voor onze voor- en achtertuin een beplantingsadvies gegeven dat heel goed aansluit bij hetgeen wij in gedachten hadden. Samen met ons heeft Karen alles geplant en nu - na enkele maanden - genieten wij werkelijk van onze prachtige tuin. Veel afwisseling in planten, bloemen en kleuren, precies wat we graag wilden. Wij kunnen Karen dan ook van harte aanbevelen voor iedereen die zijn of haar tuin opnieuw ontworpen of aangeplant wil hebben. 

Voor ontwerp, beplantingsadvies, uitvoering en allerlei adviezen voor de tuin kan je heel goed bij Karen terecht! 

En heel leuk: eenmaal klant bij Karen krijg je regelmatig een nieuwsbrief met allerlei tips voor wat je op dat moment aan onderhoud in de tuin zou kunnen doen. Super service!

Familie Kluin

 

***

 

Na een periode van zo’n 20 jaar lag onze achtertuin er verwilderd en gedateerd bij. Deze bestond o.a. uit (rotte) bielsen, een plataan, veel 30 x 30 betontegels en een vijvertje. Daarnaast scheen de zon voornamelijk op de planten en waren we zelf gedoemd om in de schaduw te gaan zitten. Dus tijd voor renovatie!

Omdat wij nul verstand hadden van planten en bloemen leek het ons raadzaam om hiervoor professionele hulp te zoeken. 

Via vrienden zijn we in contact gekomen met Karen en een afspraak was snel gemaakt. Onze wens was een onderhoudsvriendelijke en toch sfeervolle en spannende tuin. Met haar vakkennis en creativiteit heeft Karen daarvoor een ontwerp op papier gezet welke ons direct aansprak. 

Inmiddels is het tuinproject volledig gerealiseerd, de sfeer voelt goed en huis en tuin zijn een eenheid geworden.  

Aangestoken door het enthousiasme van Karen beginnen de toppen van onze vingers zelfs al wat groen te kleuren!

Karen, onze hartelijke dank voor jouw bijdrage aan meer woonplezier!!!

Beppie & Sietze Zweers

 

***

 

“Afgelopen jaar hebben wij ons eerste huis gekocht, met een mooie ruime tuin. Al jaren keken wij uit naar het hebben van een tuin en nu was het eindelijk zo ver. Het zou alleen wel een flinke uitdaging worden, want de tuin was niet meer dan een grote kale blubberbak. Hoewel we ideeën genoeg hadden, vonden wij het erg lastig om te bedenken hoe we het ontwerpen  en aanleggen van een complete tuin moesten aanpakken. Bijvoorbeeld: welke planten plant je in de tuin, wanneer zijn ze op zijn mooist en natuurlijk, op welke plek zet je welke plant neer zodat die betreffende plant het meest tot zijn recht komt. 

Via een netwerkbijeenkomst zijn wij in contact gekomen met  Karen en zowel haar persoonlijkheid, als haar ideeën van “wilde natuurlijke tuinen” sprak ons direct aan. Samen met de planten uit mijn moeders tuin én de planten die Karen voor ons in gedachte had, heeft Karen een prachtig ontwerp gemaakt. 

Het ontwerp paste bij ons beeld van de perfecte tuin (natuurlijk, romantisch, maar ook strak) en Karen wist onze persoonlijkheden tot uitdrukking te brengen in de tuin. De tuin voelde na de aanleg dan ook meteen als onze tuin, waar we nu al vele uren in hebben genoten en ook nog heel veel jaren in zullen genieten. 

Karen bedankt voor de fijne samenwerking en boven alles natuurlijk  bedankt voor alle tips en het ontwerpen van onze prachtige tuin! “

Marjoleine van Dooren en Harmen van de Werfhorst


***

 

Al een paar jaar liep ik rond met het idee dat mijn kleine stadstuintje, -plaatsje nodig eens onder handen moest worden genomen. Alles groeide maar in het rond, ook omdat ik het zo moeilijk vind om planten te verwijderen cq doormidden te hakken. Zelf kwam ik er niet uit wat ik nu precies wilde. Laat staan hoe dat zou moeten. Gelukkig de dag dat ik weet kreeg van de mogelijkheden die Karen biedt qua ontwerp en de realisatie ervan! 

Nu ben ik een jaar verder en geniet ik elke dag weer van mijn nieuwe tuin. Het leuke is bovendien dat Karen met haar beplantingsontwerp allerlei nieuwe planten inbracht, waarvan ik zelf niet eens op de gedachte zou zijn gekomen. Het is nu een evenwichtige samenstelling van groen en kleur en dat in alle jaargetijden.

Verder is mijn kennis over stekken, delen, muizen, etc. enorm toegenomen. 

En tenslotte, maar zeker niet onbelangrijk: Karen is naast deskundig ook gewoon een heel leuk mens!

Liesbeth Bok 

 

***

Onze ervaring met Kwaliteitstuin is uitstekend.

Er is een mooi en duidelijk  plan gemaakt naar aanleiding  van onze wensen. Een ervan was dat wij er graag Cortenstaal in verwerkt wilden hebben. Dit is op een verrassende manier in het ontwerp verwerkt.

Ook de verdere begeleiding met de uitgekozen hovenier was prima in orde.

Het planten hebben wij met Karen zelf gedaan en het is een voordeel dat je dan al veel tips krijgt over het onderhouden van de tuin en de planten.

Karen heeft passie voor haar vak , dat ze goed uitdraagt en wat  aanstekelijk werkt.

Kortom, een aanrader.

Je krijgt een tuin die bij je past  met ideeën waar je zelf echt niet opkomt !!

Frank en Carin Lutke-Schipholt 

 

***

 

Karen heeft voor ons zowel de voor als achtertuin ontworpen en gedeeltelijk aangelegd en geeft ons ieder jaar persoonlijk advies bij kleine uitbreidingen. Ze is vakkundig, komt met originele ideeën en levert daarbij hoge kwaliteit ontwerpen af. Daarbij is ze ook iemand die gewoon aanpakt en doorgaat. Ze levert planten en bomen en zorgt dat ze er niet alleen goed inkomen, maar ook dat het op langere termijn voldoet aan de verwachtingen die vooraf geschetst zijn. Dus iedereen die een betrouwbare, bevlogen kwaliteitstuinier zoekt die daadwerkelijk hart heeft voor je tuin, zoek niet langer en bel haar!

Lars en Klasien Timmermans 


***


Onze kleine (stads)tuin was volledig dichtgegroeid en een troosteloos geheel geworden. Na een aantal leuke en zinvolle gesprekken met Karen werd al snel duidelijk dat zij een goed tuinplan/ontwerp voor ons zou gaan maken.
Haar ontwerp is uiteindelijk ook werkelijkheid geworden
Wij hebben het contact telkens als zèèr prettig en professioneel ervaren. Onze tuin heeft nu weer structuur en is nu veel meer een verlengstuk van het woonhuis. We hebben 'meer contact' met het buitenleven (vogels, kikkers, eenden).
Karen begeleidde de hele tuinmetamorfose van A tot Z, was altijd bijzonder correct en accuraat maar vooral 100% betrokken bij het gehele proces . . .

Peter en Jeannette Smeitink 

 


Ga naar Kwaliteitstuin op facebook Ga naar Kwaliteitstuin op twitter Ga naar Kwaliteitstuin op linkedin Pinterest


    Kwaliteitstuin - Tuinontwerp & Advies - T:0314-383620 - M:06-40491270 - E:contact@kwaliteitstuin.nl