Onderhoudsadvies

Een mooi aangelegde tuin en dan? Hoe blijft deze mooi …?

Als de tuin ontworpen en aangelegd is, dan begint het echte werk, namelijk het onderhouden ervan. Zeker in de eerste 2 jaar is het belangrijk dat dit zorgvuldig gebeurd. Wanneer moet je snoeien en wat zijn precies de klussen die gedaan moeten worden en hoe precies?

Kwaliteitstuin geeft graag advies in deze. De ervaring leert dat als ik 2x per jaar samen met u de tuin onderhoud, de werkzaamheden u eigen worden en de tuin mooi blijft. We pakken samen de borders aan in het voor- en najaar. Mijn ervaring leert dat er toch vaak vragen zijn. Deze kan ik door mijn komst beantwoorden of direct voordoen en/of uitvoeren, voordoen, zodat u weer met een gerust hart verder kunt werken en genieten in de tuin.

Middels mijn nieuwsbrief, die 1x per 2 maanden verzonden wordt, krijgt u de belangrijkste tuinklussen op een rij. Als u dit handig vindt dan kunt u zich via de email aanmelden hiervoor. Dit kan overigens ook als u nog geen klant bent.

Tuinonderhoud is leuk om te doen als u maar weet wat, wanneer en hoe het gedaan moet worden. Een goed onderhouden tuin maakt echt een groot verschil en is de moeite meer dan waard.

Veel plezier in de tuin.


 


Ga naar Kwaliteitstuin op facebook Ga naar Kwaliteitstuin op twitter Ga naar Kwaliteitstuin op linkedin Pinterest


    Kwaliteitstuin - Tuinontwerp & Advies - T:0314-383620 - M:06-40491270 - E:contact@kwaliteitstuin.nl