Tuinontwerp

Welk tuinontwerp past bij mijn tuin …?


Bij het ontwerpen van een tuin is het belangrijk dat er duidelijk wordt waar de tuineigenaar plezier aan beleeft. Werkt u graag in het groen of geniet u, na gedane arbeid, liever zittend en kijkend? Het is belangrijk om hier in het ontwerp rekening mee te houden.


Met een tuinontwerp probeer ik altijd mijn klanten te verrassen. Dit kan al door de tuin niet in één blik te laten overzien. Sommige plekken worden juist aan het blik onttrokken, dit maakt nieuwsgierig.


Een tuinontwerp start altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. In dit gesprek komen uw wensen aan de orde met betrekking tot de invulling van de tuin. U krijgt van mij voorbeelden te zien van ontworpen tuinen en ik geef uitleg over de werkwijze. Daarna ontvangt u een voorstel op maat. Na akkoord zal de tuin opgemeten worden. Kleine tuinen doe ik zelf, grote en complexe tuinen met hoogte verschillen zal door een hovenier opgemeten worden. Op basis van deze meting zal er een tuinschets gemaakt worden en deze kom ik dan bespreken. In dit gesprek zal ik ook de eerste ideeën voor de invulling van een beplantingsplan laten zien. Na akkoord van de schets zal er een definitief plan gemaakt worden met een uitgewerkt beplantingsplan met onderhoudsadvies. 


De uitvoering van het ontwerp kunt u zelf (laten) doen of ik bemiddel voor u met een vakbekwaam hovenier met wie ik samenwerk.

 

 

 


Ga naar Kwaliteitstuin op facebook Ga naar Kwaliteitstuin op twitter Ga naar Kwaliteitstuin op linkedin Pinterest


    Kwaliteitstuin - Tuinontwerp & Advies - T:0314-383620 - M:06-40491270 - E:contact@kwaliteitstuin.nl